Το Casa del Habanos διαθέτει μεγάλη ποικιλία επιλεγμένων πούρων,  καλύπτωντας τις ανάγκες και του πιο έμπειρου ρέκτη. Αυθεντικά Κουβανέζικα Πούρα, από τους καλύτερους οίκους, σε κάθε μεγέθος, σχήμα και διάμετρο. Πούρα που συντηρούνται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και σε άριστες συνθήκες θερμοκρασίας – υγρασίας, ούτως ώστε να διατηρήσουν ανέπαφα τα αρώματα και τη γεύση τους. Στο Casa del Habanos μπορείτε να διαλέξετε μέσα από αμέτρητες αρωματικές και πικάντικες αποχρώσεις γεύσεων. Εμείς, παραμένουμε πάντοτε πρόθυμοι να λύσουμε κάθε απορία σας και να βοηθήσουμε να επιλέξετε αυτό που σας καλύπτει.

Ανταμείβουμε την εμπιστοσύνη σας, διαθέτοντας για εσάς τη μεγαλύτερη ποικιλία της Ελληνικής αγοράς που εμπλουτίζεται συνεχώς με ότι νεότερο έχει να παρουσιάσει ο οίκος HABANOS S.A.

cohiba H_Upmann_logo   lg_bolivarRomeo_y_Julieta_logoPartagas_logolg_cuaba lg_diplo lg_fonseca  lg_jlp lg_juan lg_porlarra lg_punch lg_quintero lg_rafa lg_rey lg_robaino lg_saint lg_sancho lg_snacris lg_trinidad lg_vegeros   Ramon_Allones_logo  cigarillos